Varastontyhjennys! Hieronta 47€ koodilla VARASTO (norm. 62€). Lue lisää

Etsimme koko- ja osa-aikaisia hierojia

25. marraskuuta 2023

Työpaikkakuvaus

Tule osaksi meidän huipputiimiä – haemme nyt lisää hierojia

Me haluamme tehdä hieronnasta osan jokapäiväistä arkea. Avasimme ensimmäisen pisteen Helsingin Töölöön vuonna 2022 ja olemme avaamassa uutta toimipistettä Lauttasaareen helmikuussa 2024.

Meille on ollut todellinen onni, että ensimmäinen toimipisteemme on täynnä loistotyyppejä, mutta kasvu vaatii lisäkäsiä ja näin ollen meidän huippuhierojille kavereita. Oletko se sinä, koulutettu hieroja, joka haluaa olla kanssamme kasvamassa seuraavalle tasolle?

Kehitämme, luomme uutta ja viemme konseptiamme koko ajan eteenpäin hierojiemme kanssa. Töissä kuuluu meidän mielestä olla myös hauskaa ja yhdessä tekemällä saamme parhaat tulokset aikaan.

Emme halua asetella tähän nyt mahtavan pitkää listaa, mitä kaikkea sinun täytyy olla, ei olla hakemassa yksisarvisia vaan hyviä tyyppejä, joilla on hyvät otteet hieroa. Toivomme, että olet luonteeltasi iloinen ja avoin, olet koulutettu hieroja (tai olet valmistumassa) ja olet valmis sitoutumaan meihin vähintään kahdeksi päiväksi viikossa (eli voit olla koko- tai osa-aikainen). Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, meille tosi tärkeää on, että asiakkaamme saavat aina Eholla loistavan ja rentouttavan fiiliksen, joten odotamme, että sitoudut konseptiimme. 

Sinulle hierojana tarjoamme seuraavaa:

  • Meidän hienot ja rentouttavat tilat loungeineen.
  • Valmiin asiakaskunnan, tarvittavat materiaalit ja järjestelmät.
  • Hauskat oheistapahtumat kuten kesäjuhlat, pikkujoulut ja synttärit.
  • Yhdessä opimme ja kehitämme konseptiamme sekä sitoudumme kouluttamaan hierojiamme kehittymään hierojina.
  • Teemme joka päivä töitä sen eteen, että hierojillamme olisi kalenterissa mahdollisimman paljon varauksia ja kuukausittain isoja laskuja meille Eholle.
  • Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä myös hieronnan ulkopuolella esimerkiksi sisällöntuotannossa.

Tutustu konseptiimme osoitteessa eho.fi ja lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@eho.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2024.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa paikasta saat Oliver Palonkorvelta oliver@eho.fi.

Täytä hakemus tästä